Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu
STIRI

Angst culege Feteasca de pe Domeniile Dealul Mare

Postat pe 2011-04-19

Angst si Domeniile Dealu Mare completeaza o colaborare de traditie oferind doua vinuri romanesti de soi: Feteasca Alba si Feteasca Neagra. Vinificate modern, cu personalitate distincta si o finete a aromelor, cele doua vinuri seci, de origine controlata, din struguri culesi la maturitate deplina DOC - CMD, sunt create pentru cei ce apreciaza vinul si doresc sa potenteze placerile unei mese rafinate.
Feteasca Negara este un vin de o culoare rosu-rubiniu intens, care se remarca prin aroma fina, in care gustul acestui soi nobil de struguri interfereaza cu acela de coacaze negre si prune uscate. Gustativ este savuros, rotund si extrem de catifelat.
Feteasca Alba are o culoare galben-verzuie, limpede, cristalina. Se remarca prin aroma fina, discreta, usor mineralizata. Este un vin vioi, cu prospetime si fructuozitate evidente.
Identitatea vizuala a produsului si grafica ambalajului aduc o nota de prospetime si modernitate, subliniind forta celor doua nume partenere: Angst si Domeniile Dealul Mare.
Vinurile sunt disponibile doar in reteaua de magazine Angst.

 
Angst Corporate | Productie | Stiri | Termene & Conditii | ANPC | Contact