Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu
STIRI

Grupul Carrefour in Romania si societatea Angst lanseaza prima franciza in distributia alimentara locala: Carrefour Express

Postat pe 2011-10-20

Grupul Carrefour în România și societatea Angst anunță un parteneriat foarte important: lansarea francizei Carrefour în România, printr-un prim magazin de proximitate, sub sigla Carrefour Express.

Acest parteneriat este o premieră în România în distribuția alimentară și cei doi actori sunt: Angst, un brand de succes în România și Carrefour, grupul de retail francez care este numarul unu în Europa și al doilea în lume.

Parteneriatul franco-român, primul de acest tip în România combină tradiția Angst cu experiența și inovația Carrefour și reprezintă un nou pas în strategia multiformat a Grupului Carrefour : dezvoltarea pe formatul de proximitate - Carrefour Express.

Acest parteneriat cu societatea Angst este rezultatul încrederii în profesionalismul și capacitatea de adaptare a firmelor românești și a fost posibil printr-o strânsă colaborare a echipelor ambelor companii. Este o colaborare care evoluează în permanență în slujba consumatorilor.

Angst este furnizorul Carrefour de multă vreme și are produse de foarte bună calitate, deja bine cunoscute în România iar în același timp are o si rețea proprie de magazine. Angst este un brand recunoscut și foarte apreciat de consumatori.

Carrefour aduce experiența, puterea de negociere, forța de comunicare, managementul categoriilor și o marca iubită de români. Aceste două forțe împreună - Carrefour și Angst ilustrează foarte bine proverbul român: „Unde-s doi puterea crește!”

Carrefour Express îndeplinește în același timp dorința Carrefour de a fi mai aproape de clienți, de a aduce produsele și calitatea Carrefour în inima cartierelor.

Carrefour dezvoltă astfel în România 3 formate de magazine:
1. 23 de hipermarketuri Carrefour
2. 39 de supermarketuri Carrefour Market
3. 1 magazin de proximitate Carrefour Express: „Un prieten aproape de tine!”

Primul magazin sub sigla Carrefour Express este Carrefour Express Angst Domenii, deschis ieri 12 octombrie, orele 8:00.

Date cheie:
- adresa punctului de vânzare: Bdul Ion Mihalache, nr.128C, Piața Domenii, sector 1
- suprafață : 390 m.p
- angajați : aproximativ 40
- aproximativ 4.000 de produse, dintre care 700 de articole Carrefour
Carrefour Angst Domenii este primul magazin en detail, cu preponderență alimentar, în franciză și suntem mândri să fim primii care o fac, așa cum am fost și în 2001, primii care au propus hipermarketul în România.
Carrefour intră astfel pe segmentul de franciză în România și în același timp își consolidează poziția în București. Într-o perioadă dificilă, în 2011, Carrefour a reluat deci expansiunea și se lansează și pe segmentul de franciză, demonstrând o mare încredere în această țară. Cu atât mai mult în această perioadă, Carrefour vrea să fie alături de consumatorii români, cu o ofertă comercială perfect adaptată nevoilor lor. - François Melchior de Polignac, Director Carrefour România


Cel mai important este sa fim corecti cu noi dar si cu clientii nostrii. Acest principiu va ramane si pe viitor pentru toate liniile de bussines.
Pe piata romaneasca brandul Angst este echivalentul cu calitate si siguranta.
Cand am inceput, acum 20 de ani, am vrut sa fim numarul 1 in calitate si credem ca am reusit acest lucru! – Sorin Minea, Presedinte Angst

 
Angst Corporate | Productie | Stiri | Termene & Conditii | ANPC | Contact