Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu
STIRI

Dupa 7 ani Angst revine in Bulevardul Ion Mihalache

Postat pe 2011-04-19

Joi, 14.04.2011, Angst a revenit in locatia situata la intersectia bulevardelor Ion Mihalache cu Turda, redeschizand astfel primul magazin al retelei comerciale cu acelasi nume.
„Consideram redeschiderea magazinului Ion Mihalache o reparatie morala fata de clientii fideli Angst din zona Miciurin. Prin acesta actiune aratam inca o data ca Angst isi tine intodeauna cuvantul dat fata de consumatorii sai, onorand asfel o promisiune facuta in momentul inchiderii locatiei.” spune Sorin Minea, presedinte al grupului de firme Angst. „Am incercat in toata aceasta perioada sa gasim un spatiu in zona, dar ocazia s-a ivit abia in urma cu 2 luni, iar bucuria a fost cu atat mai mare cu cat locatia era chiar cea in care am deschis in anul 1994, primul nostru magazin” mai spune Minea.
Din dorinta de a oferi clientilor Angst produse exceptionale insotite de servicii de 5 stele, am implementat si in acest caz noul concept de magazin, ce reprezinta o oaza de eleganta intr-un mediu urban agitat.
Designul magazinului imbina perfect ospitalitatea si traditionalismul unui magazin de proximitate cu diversitatea produselor unui supermarket. Conceptul a fost deja implementat cu succes in marea majoritate a magazinelor Angst.
Investitia de aproximativ 300.000 de euro a fost realizata pentru o suprafata de 260 mp, transformand locatia intr-un spatiu complet de cumparaturi alimentare. Accentul a fost pus pe zona dedicata carnii si preparatelor din carne in care gama « Bunatatilor Traditionale » ocupa un spatiu din ce in ce mai mare. In vitrina pentru carne proaspeta clientul poate alege specialitati din carnea de porc, de vita, oaie, curcan si pui. Preparatele de gastronomie din « Bucataria Angst » precum si semipreparatele « Angst te invita la gratar » vor fi si ele prezente pentru a satisface chiar si cele mai rafinate gusturi ale clientilor Angst. Magazinul ofera insa si spatii dedicate lactatelor si branzeturilor, legumelor si fructelor proaspete, painii si produselor de panificatie. Si pentru ca la o macare buna se « asorteaza » un vin cu aceeasi calitate, clientii nostrii vor avea la dispozitie un o selectie de vinuri din cele mai bune podgorii.
Va asteptam cu drag sa ne fiti oaspeti in magazinul nostru din bulevardul Ion Mihalache numarul 104.
Angst detine 2 fabrici de carne si produse din carne pe care le comercializeaza sub marcile Angst si Salsi. Reteaua de magazine este compusa din 25 de locatii situate in Bucuresti, Buftea, Otopeni si Sinaia

 
Angst Corporate | Productie | Stiri | Termene & Conditii | ANPC | Contact