RO   EN
Acasa Despre noi Istoric Retete si Preturi Contact
 

Productie
Retail

Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu

Pagina 2 din 7        Inapoi   1    2    3    Inainte

Heidi si Angst te premiaza

Postat pe 2014-03-05

“9 din 10 persoana iubesc ciocolata. A zecea intodeauna minte”. – John Q. Tullius.
Angst si Heidi iti pregatesc un cadou. Cumpara in data de 8 martie din magazinele Angst si ai sansa sa castigi o vizita pentru doua persoane la fabrica de ciocolata Heidi.

*promotia este valabilla pentru toti posesorii de card Angst
vezi aici regulamentul promotiei

PUNE-TI NUMELE SI RETETA IN VITRINA ANGST!

Postat pe 2012-11-05

Peste 200.000 de clienti vor avea ocazia sa cumpere reteta ta.

Ai curaj sa te inscrii in concurs?

Orice client care are o reteta proprie de produs din carne poate participa la concursul “O reteta de succes”.

Reteta poate fi pentru produsele din carne semipreparata (care necesita preparare acasa) sau produsele finite (se consuma ca atare).
Reteta castigatoare va primi un loc temporar in vitrinele Angst. Si, pentru ca toata lumea sa stie cine este celebrul bucatar, vom afisa si numele tau langa vitrina. Produsul tau va sta langa cele mai celebre produse din carne.
Pe langa acestea, vei primi o “Carte de bucate boieresti – 200 retete cercate de bucate, prajituri si alte trebi gospodaresti”, scrisa de Mihail Kogalniceanu si Kostache Negruzzi.

Primim orice reteta proprie, mostenita din familie sau din regiunea in care te-ai nascut.

Cere un formular din magazin sau descarca-l de aici, completeaza-l si trimite-l scanat pe adresa marketing@angst.ro sau lasa-l la cel mai apropiat magazin Angst sau Carrefour Express Angst.
Regulament official concurs reteta de succes

Angst lanseaza Reteta ORIGINALA

Postat pe 2012-07-13

Amintirea ospetelor de alta data ne-a indemnat sa punem in valoare Reteta Originala ale unora dintre cele mai cautate preparate de carne. Si pentru ca suntem specialisti in ale bucatelor, am dorit sa reconstruim retete pe care vestitii maestrii gastronomi ai vremurilor trecute le-au inventat.

Deschidem apetitul cu recomandari de servire ale Mititeilor de vita , asa cum erau la 1920 in celebrele restaurante din Bucuresti, Pastramioara de porc 1960, Jambon afumat fara os de la 1965, Cabanosi ca-n ‘66 sau Muschi file afumat din ’70.

Retete ale vremurilor trecute, sunt aduse acum pe masa cunoscatorilor cu gusturi rafinate, pe care ii indemnam sa redescopere aroma si gusturile uitate. Gustul deosebit al acestor produse care contin cele mai alese ingrediente este dat de experienta si pasiunea specialistilor Angst.

Impartasind pasiunea pentru Gustul Adevarat va invitam sa puneti pe masa domniilor voastre preparate din cea mai strasnica Reteta Originala.

Pagina 2 din 7        Inapoi   1    2    3    InainteValorile Angst | Noutati | Cariere | Termeni & Conditii | ANPC | Contact

 
   
   
   © 2011 Grup Angst RO
Soseaua Bucuresti-Targoviste nr. 298, Buftea 070000, Judetul Ilfov, Romania
Tel./Fax: +40 21 352.44.00/352.44.03, office@angst.ro