RO   EN
Acasa Despre noi Istoric Retete si Preturi Contact
 

Productie
Retail

Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu

Pagina 3 din 7        Inapoi   1    2    3    4    5    Inainte

Angst din nou primul in Romania

Postat pe 2012-04-23

Cu bucurie si mandrie va anuntam ca, incepand de azi 23 aprilie, in 18 magazine* Angst si Carrefour Express - Angst veti putea retrage numerar de la case cu 0 (zero) comision.

In cooperare cu partenerul nostru Raiffeisen Bank, suntem primii in Romania care am introdus acest nou serviciu pentru clientii Angst. Serviciul se numeste Cash Back. (care in romaneste, s-ar putea traduce "numerar dat inapoi") Pe scurt, atunci cand un client Angst plateste cumparaturile facute cu un card Raiffeisen, va putea sa retraga din contul lui, in limita incasarilor din casa, pana la 150 lei in numerar, fara nici un comision.

Serviciul este disponibil pentru toate cardurile emise de Raiffeisen Bank persoanelor fizice, doar in 18 magazine* Angst si Carrefour Express - Angst din intreaga tara.
Gasiti informatii suplimentare referitoare la acest serviciu in premiera nationala in magazine si in filialele Raiffeisen Bank din Bucuresti.

Angst - Primul la calitatea produselor din carne, dar si primul in serviciile oferite clientilor.


*Magazinele care ofera serviciul Cash Back: Academiei, Amzei, Basarabia, Brezoianu, Buftea, Ceasornicului, Chibrit, Domenii, Elisabeta, Gara de Nord, Lacul Tei, Moghioros, Obor, Otopeni, Pantelimon, Perla, Progresului si Titulescu.
citeste mai mult

Carrefour România și Angst au deschis al cincilea magazin în franciză

Postat pe 2012-04-11

Grupul Carrefour în România și Angst au deschis cel de-al cincilea magazin de proximitate sub siglele Carrefour Express și Angst, la adresa B-dul 13 Septembrie nr 231A, parter, sector 5, București.

Parteneriatul între Carrefour România și Angst a fost lansat în premieră în România, pe 13 octombrie anul trecut și reprezintă un nou pas în strategia multiformat a Grupului Carrefour : dezvoltarea pe formatul de proximitate.

Carrefour Express combină tradiția și calitatea Angst cu experiența și inovația Carrefour și îndeplinește în același timp dorința Carrefour de a fi mai aproape de clienți, de a aduce produsele și calitatea Carrefour și Angst în inima cartierelor.

Carrefour Express Angst Sebastian este cel de-al cincilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, după primele patru deschise în Piața Domenii, Blvd.13 Septembrie, Piata Moghioros si Blvd. Mihalache.
Citeste mai mult

Carrefour România și Angst a deschis pe 29 noiembrie, al treilea magazin în franciză

Postat pe 2011-11-30


Grupul Carrefour în România și Angst a deschis 29 noiembrie, ora 18:00, cel de-al treilea magazin de proximitate sub siglele Carrefour Express si Angst, la adresa Bd. Drumul Taberei, nr 44 E, sect 6, sector 5, București.

Parteneriatul între Carrefour România și Angst a fost lansat în premieră în România, pe 13 octombrie anul curent și reprezintă un nou pas în strategia multiformat a Grupului Carrefour : dezvoltarea pe formatul de proximitate.

Carrefour Express combină tradiția și calitatea Angst cu experiența și inovația Carrefour și îndeplinește în același timp dorința Carrefour de a fi mai aproape de clienți, de a aduce produsele și calitatea Carrefour si Angst în inima cartierelor.

Carrefour Express Angst Moghioros este cel de-al treilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, după primele două deschise în Piața Domenii si la 13 Septembrie.
Citeste mai mult

Pagina 3 din 7        Inapoi   1    2    3    4    5    InainteValorile Angst | Noutati | Cariere | Termeni & Conditii | ANPC | Contact

 
   
   
   © 2011 Grup Angst RO
Soseaua Bucuresti-Targoviste nr. 298, Buftea 070000, Judetul Ilfov, Romania
Tel./Fax: +40 21 352.44.00/352.44.03, office@angst.ro