RO   EN
Acasa Despre noi Istoric Retete si Preturi Contact
 

Productie
Retail

Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu

 

Generalitati

Acesta este website-ul oficial al SC Angst Ro SRL.
Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.angst.ro.
In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Angst Ro, va rugam sa nu utilizati acest site.
Accesul la prezentul site precum si folosirea lui este permisa numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, si cu Legea Statului Roman.

Drepturile privind proprietatea intelectuala

Toate materialele afisate sau furnizate pe Site-ul Angst sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisa utilizarea unuia sau ma mutor elemente prezente pe site-ul Angst, vanzarea acestora, transferul, modificarea, copierea, transmiterea, distribuirea, afisarea, reproducerea, publicarea sau utilizarea acestora in orice scop public sau comercial, fara acordul scris acordat in prealabil si in mod expres de catre Angst.
Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si incalcarea acesteia atrage sanctiunile penale, civile sau de orice alta natura prevazute de legislatia in vigoare. Angst epoate modifica, suspenda sau intrerupe functionarea site-ului in orice moment, inclusiv disponibilitatea oricarei functii, baze de date sau continut.
Angst poate de asemenea stabili anumite limite asupra functiilor sau serviciilor sau va poate restrictiona accesul la site-ul Angst sau parti ale acestuia, fara notificare prealabila si fara a atrage raspunderea sa. Prin acesti Termeni si Conditii nu vi se acorda nici o licenta de utilizare a oricareia dintre marcile sau a oricarui element protejat de dreptul de autor aflat pe site-ul www.angst.ro.

Acord

Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Orice continut din cadrul campaniilor publicitare sau al promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de S.C. Angst Ro sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul site-ului.
Prin acceptarea termenilor de folosire a site-ului www.angst.ro declarati ca ati luat la cunostinta de conditiile prezentate aici si ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate si introduse de SC Angst Romania intr-o baza de date, proprietatea sa, si folosite in scopuri statistice si de marketing direct, in interes propriu.
Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul site-ului web de la adresa www.angst.ro.

Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata la adresa office@angst.ro.

 

Valorile Angst | Noutati | Cariere | Termeni & Conditii | ANPC | Contact


NOUTATI
Angst lanseaza gama de Retete Consacrate
Postat pe 2015-01-01
Angst a lansat o gama produsa dupa retete romanesti consacrate. Aceasta gama a

aparut din nevoia de a intari valorile si traditiile romanesti si de a le pastra

si pentru generatiile viitoare. Retetele sunt facute cu ingrediente simple, la

indemana, care se pot gasi in gospodarie. Deocamd...

Card Fidelitate
Postat pe 2014-11-24
Odata cu trecerea magazinelor Angst in reteaua Mega Image, Cardurile Angst isi pierd valabilitatea.
Va asteptam la insulele Angst din reteaua Mega Image cu aceeasi gama larga de produse de calitate....

Sarbatori Traditionale cu Angst
Postat pe 2014-04-16
In zilele de 17, 18 si 19 Aprilie 2014 cumpara din reteaua magazinelor Angst si poti castiga pe loc "Cosul tau cu bunatati !"

Campania este adresata exclusiv posesorilor de Card Angst.
Vizualizati aici regulamentul campaniei...

Heidi si Angst te premiaza
Postat pe 2014-03-05
“9 din 10 persoana iubesc ciocolata. A zecea intodeauna minte”. – John Q. Tullius.
Angst si Heidi iti pregatesc un cadou. Cumpara in data de 8 martie din magazinele Angst si ai sansa sa castigi o vizita pentru doua persoane la fabrica de ciocolata Heidi.

*promotia este valabilla pentru toti pos...

PUNE-TI NUMELE SI RETETA IN VITRINA ANGST!
Postat pe 2012-11-05
Peste 200.000 de clienti vor avea ocazia sa cumpere reteta ta.

Ai curaj sa te inscrii in concurs?

Orice client care are o reteta proprie de produs din carne poate participa la concursul “O reteta de succes”.

Reteta poate fi pentru produsele din carne semipreparata (care...
Regulament official concurs reteta de succes


Vizitati pagina de stiri


 
   
   
   © 2011 Grup Angst RO
Soseaua Bucuresti-Targoviste nr. 298, Buftea 070000, Judetul Ilfov, Romania
Tel./Fax: +40 21 352.44.00/352.44.03, office@angst.ro